Kapcsolat

BELLOR Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Budapest, Kétújfalu utca 237. H-1182
Telefon: +36(20)562-9037
E-mail cím: info@bellor.hu
Honlap: http://www.bellor.hu | http://www.kristalypoharak.hu

Adószám: 14566369-2-43
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-909732, bejegyezve a Fővárosi Bíróságon mint Cégbíróságon
Bankszámlaszám: 10918001-00000049-14910004 (UniCredit Bank)

Termékeinket személyesen is megtekintheti és átveheti raktárunkban:

1182 Budapest, Kétújfalu utca 237. (bekanyarodva a Királyhágó utcáról, be kell menni balra az első kapuba és az udvarban 3. ház)

Nyitvatartás:

előzetes egyeztetés

Tel.:+36202603377

Cégünkről

Üdvözöljük a BELLOR Kft. oldalán!
 
Bemutatkozás:
 
Cégünk 2009 óta foglalkozik a fehérorosz "Neman" üveggyár termékeinek kereskedelmével. Eddig több száz egyéni és céges partnert szolgáltunk ki termékeinkkel, reményeink szerint vásárlóink általános megelégedésére. Folyamatosan bővülő árukészletünkben az egyedi kiegészítőktől a klasszikus kristálypoharakig számos lakásdekorációs terméket megtalálhat.
Büszkék vagyunk az általunk forgalmazott termékek minőségére, hiszen egytől egyig garantáltan kézzel készült darabokról van szó. Igyekszünk napról napra egyre szélesebb választékot biztosítani,  miközben a termékeinkre jellemző kiváló ár-érték arányt is próbáljuk tartani.
Külön örömünkre szolgál, hogy nem csak belföldön, hanem a környező országokban is keresettek az itt található termékek. Fontosnak tartjuk a régi ügyfelek bizalmának megőrzését, valamint az új ügyfelek minél magasabb szintű kiszolgálását. Eddigi referenciáink között számos hazai és külföldi cég, kulturális intézmény és államigazgatási szerv szerepel.
 
Termékeinkről:
 
Engedje meg, hogy az alábbiakban röviden megismertessük Önt a 129 éves "Neman" fehérorosz kristály- és üvegipari gyár termékeivel. Különleges stílus, szépség és elegancia- ez jellemzi a "Neman" üveg- és kristálytárgyakat.

Az 1883-ban alapított, eredetileg húsz dolgozóval felálló üveggyár jelenleg közel 4000 munkatársat foglalkoztat, és több mint 3000 különböző üveg- és kristályterméket gyárt, felhasználva a mesterségnek több százéves titkait őrző üvegfúvók tapasztalatait és a korszerű technológiák lehetőségeit. A magas minőségért a gyár termékei számos elismerést és kitüntetést kaptak a nemzetközi kiállításokon, többek közt Brüsszelben, Madridban, Moszkvában és Párizsban.

A BELLOR kínálatában kiváló minőségű vázákat, poharakat és dísztárgyakat talál. Azonnal elérhető készletünk több mint 3500 darabból áll, így nálunk Ön minden bizonnyal megtalálja vágyai tárgyát. Termékeink egyszerre ötvözik a modernséget a tradicionális formákkal, ezáltal biztosítva az egyediséget és az exkluzivitást az Ön otthonában.

A Bellor Kft. termékválasztékának szerves részét képezik a kristályból készült poharak, vázák és tálak. Kristályaink a nemzetközi standard szerint valódi ólomkristálynak minősülnek a 24%-os ólomtartalomnak köszönhetően. Tudni kell, hogy minél nagyobb a kristály ólomtartalma, annál ragyogóbb, csillogóbb végterméket kapunk.

Tovább növeli a BELLOR forgalmazott kristályok értékét az a tény is, hogy minden árucikkünk kézzel készült, tehát a mintázat rajzolata, valamint az alapanyag összetétele is minden ilyen darabnál egyedi.

Amennyiben Ön is szeretne szép és tartós tárgyakat otthonába, kérjük, tallózza végig oldalunkat, és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb terméket.