Kapcsolat

BELLOR Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Budapest, Kétújfalu utca 237. H-1182
Telefon: +36(20)562-9037
E-mail cím: info@bellor.hu
Honlap: http://www.bellor.hu | http://www.kristalypoharak.hu

Adószám: 14566369-2-43
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-909732, bejegyezve a Fővárosi Bíróságon mint Cégbíróságon
Bankszámlaszám: 10918001-00000049-14910004 (UniCredit Bank)

Termékeinket személyesen is megtekintheti és átveheti raktárunkban:

1182 Budapest, Kétújfalu utca 237. (bekanyarodva a Királyhágó utcáról, be kell menni balra az első kapuba és az udvarban 3. ház)

Nyitvatartás:

előzetes egyeztetés

Tel.:+36202603377

Gyakori kérdések

» Hol és miből készülnek az itt látható termékek?

Termékeink a fehérorosz "Neman" üveggyárban készülnek elsőosztályú alapanyagokból: a kristálypoharak, kristályvázák és egyéb kristály kiegészítők egytől egyig 24%-os ólomkristályt tartalmaznak és kézzel készülnek; üvegtermékeinket pedig minőségi üvegből készítik, méghozzá itt is végig kétkezi munkával.

» Hogyan rendelhetek?

Rendelését többféleképpen adhatja le: webshopunkon keresztül, telefonon, e-mailben vagy személyesen.

A webshopban történő vásárlás esetén egyszerűen helyezze a kiszemelt termékeket kosarába, majd a pénztárnál válassza ki a megfelelő fizetési és szállítási módot. Telefonos rendelését a +36 (20) 562 90 37-es számon adhatja le, míg e-mailes megkeresését az info@bellor.hu címen várjuk. Amennyiben személyesen vásárolna, kérjük, látogasson el cégünk telephelyére: 1182 Budapest, Kétújfalu utca 237. | Nyitva: H-P 18.00-21.00.

További információért válassza a "Rendelés menete" menüpontot a felső sávban.

» Mennyibe kerül a szállítás?

Rendelését értékhatártól függetlenül ingyenesen szállítjuk ki Budapest területén és annak 30 km-es körzetében.

30 km-nél távolabbi címek esetén a Magyar Posta futárszolgálata kézbesíti a megrendelt termékeket, melynek díja 3800 Ft. (Értékbiztosított, elsőbbségi csomag, 2-3 munkanapos szállítással.)

Külföldi címek és nagy volumenű rendelések esetén a szállítás költség változó, ezért kérjük, érdeklődjön telefonon vagy e-mailben.

» Mikor érkezik meg a megrendelt termék?

A webshopban található termékek többsége azonnal elérhető raktárról, így a megrendeléstől számítva pár napon belül mindenképp megkapja a megrendelt terméket.

Budapest és környéke: rendeléstől számított 0-2 nap (aznapi szállítást is tudunk vállalni felár nélkül a szabad kapacitás függvényében).

Vidéki vásárlók: rendeléstől számított 1-3 nap, a Magyar Posta futárszolgálatán keresztül. (A csomagok útja online is követhető.)

Amennyiben egy termék nincs raktáron, előjegyzést veszünk fel. Ezt azt jelenti, hogy a következő szállítmánnyal megrendeljük a kívánt árucikkeket, ez azonban 1-2 hónapos átfutással is járhat.

» Milyen fizetési módok vannak?

Fizetni jelenleg készpénzben és átutalással lehet. Személyes átvétel esetén (telephelyünkön, budapesti és pest megyei címeken, valamint vidéken utánvétes szállításnál) készpénzben tudja kiegyenlíteni az áru ellenértékét.

» Megtetszett az egyik termék, de hogyan találok mintában hozzá illő poharat / vázát?

Számos sorozatunk rendelkezik teljesen azonos mintával, ezeket a 100%-ban összeillő darabokat a 'Csiszolások, minták' menüpont alatt található metszetminták alapján azonosíthatja. (Például ha pohár adatlapján 1000/1 szerepel zárójelben a termék megnevezése után, akkor a vázák közül a 1000/1 végződésű termékek egy az egyben összeillenek.)

Egyes poharaknál a leírásban találhat arra vonatkozó információt, hogy mely további sorozatok illenek mintában az adott pohárhoz. Vázáinknál szándékosan nem adtunk ilyen jellegű útmutatást, hiszen a "mi illik mihez?" kérdés eldöntése tapasztalataink szerint sokszor meglehetősen szubjektív.

Sok esetben az is előfordul, hogy csak minimális különbségek vannak egy egyes metszések között, azok mégis már kóddal szerepelnek a minták között, ekkor érdemes a keresőbe beírni a metszet kódjának egy részét (pl. 900/43 szerepel a váza adatlapján, írja be a fenti keresőmezőbe, hogy 900), majd a találatok közül válogathat.

 

» Hány darabosak a pohárkészletek? Lehet-e eltérő darabszámot vásárolni?

A pohárkészletek 6 darabosak, egyszínű kartondobozba vannak becsomagolva. Természetesen minden további nélkül vásárolhat ettől eltérő darabszámot is.

Egyedi kérésre díszcsomagolást is készítünk, ennek részleteiről tájékozódjon a `Díszcsomagolás` menüpont alatt.